NAMES MEAN NOTHING 2011 - II. Rákosligeti Boulder Contenst - Zia felhő & Boulder

Names Mean Nothing
II. Rákosligeti Boulder Contest

Időpont: 2011. november 12.
Helyszín: Budapest, 1172 Hősök-tere 19-20.
... Kategóriák: nyílt női és férfi

Lebonyolítás:
A verseny JAM jellegű, a nevezőknek 25 bouldert kell megmászni, amire három óra áll rendelkezésre. Maximum 20 fős csoportokra lesz beosztva a mezőny. Az utakat egy színű fogásokból építjük, a lányoknak egy adott színből pluszfogásokat adunk meg könnyítésként. Az értékelés a Magyar Kupafordulók mintáját követi.

Nevezés:
Előnevezés esetén a csanadi.bence@gmail.com e-mail címre küldjétek el a NEVETEK, és a PÓLÓ méretet. A versenypólót Kókai Barnabás (BARBER’S ART) grafikus tervezi. Lehetőség van ujjatlan és rövid ujjú igénylésére is, ezt kérlek tüntessétek fel az e-mailben a póló méret mellett, például:
GIPSZ JAKAB
UJJATLAN M
Helyszíni nevezésre is van lehetőség, ebben az esetben pólót nem áll módunkban biztosítani.
NEVEZÉSI DÍJ: 1500 HUF
NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: November 6. Vasárnap

A jamen bárki indulhat kicsiktől, a nagyokig, haladóktól a profikig, mindenki találhat magának megfelelő kihívást. Verseny bírák nem lesznek, mindenki magának tölti ki a versenylapot. Az indulók saját felelősségükre vehetnek részt a rendezvényen, a jelenlegi magyarországi szabályozás szerint a mászás extrémsportnak minősül, így a TB az esetleges balesetek utáni ellátást nem fedezi! Kérjük a mászókat, figyeljenek magukra és egymásra egyaránt!

Egyéb információkért figyeld az esemény facebook oldalát, ahol egyre több meglepetésről hull majd le a lepel a versenyig, illetve a +36 30 255 9641 mobilszámon érdeklődhetsz.

Csanádi Bence

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr313330801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása