127 óra : Index kritika a francia bányában - Zia felhő & Boulder

Kommentár nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr352722025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coba 2011.03.16. 16:18:51

Ez egy nevetséges kritika,a szemüveges srác a filmecskében azért jobban beszélt mint az az x év körüli pohos ürge,akinek fogalma sem lehet arról hogy egy extrém sport mit tesz az emberrel,milyen határokat átlépni, ezért teljesen normális hogy egy városi átlagos gondolkodású ember arra gondol hogy ő biza 5 perc után már elkezdené vágni a karját.
De mivel ő ezt így gondolja ezért kinyilvánítja saját a társadalom egy rétegét képviselt véleményét, mintha az a vélemény lenne a norma na azért ehhez arc kell.
Nem valószínű hogy meg fogja érteni a film mondanivalóját,mert más életformát űz,de az elég zárt személyiségre vall hogy saját véleményét véli a leglogikusabbnak.
üdv :)

marcell077 2011.03.21. 00:56:55

Egyetértek Coba-val. Mellesleg senkinek sem az amputálás lenne az első ötlete, el kell jutni odáig agyban is, hogy meg bírd tenni.
A film nekem tetszett, szerintem érdemes megnézni.
süti beállítások módosítása