Alex Honnold Budapesten :) - Zia felhő & Boulder

Alex Honnold Budapesten :)

2010.11.24. 10:39

Napjaink legjobb szólómászója december 8-án Budapestere látogat. Persze csak virtuálisan – a THE NORTH FACE REEL ROCK FILMFESZTIVÁLON mutatják be Alone on the Wall című filmjét.
Emellett számos brutális sziklamászó filmet.

THE NORTH FACE REEL ROCK FILMFESZTIVÁL: december 8-9. Toldi mozi
A vetítés 19.00-kor kezdődik.

Alone on the Wall - First Ascent from Mountainfilm in Telluride on Vimeo.

Amikor szólózom, akkor arra törekszem, hogy a lehető legtökéletesebben mozogjak – ezt követeli a feladat – mondja Alex Honnold az Alone on the Wall című filmben. Ez a srác napjaink free solo nagymestere. Általában kötél nélkül mászik, lehetőleg minél hosszabb utakat. Az imént említett filmben két big wallt nyom le. Az első a Zion parkban lévő Moonlight Butress, ez 5.12 d nehézségű és 400 méter magas, a második egy Yosemite klasszikus –a Half Dome-on a Regular Northwest Face. Ez 23 kötélhossz, nehézsége 5.12a.

A Toldi moziban rendezett két napos fesztiválon a világ legjobb sziklamászóinak filmjei mennek.
A Reel Rock Tour a Colorado-i Sender films projektje. A filmeket turnéztatják, csak valahogy Magyarországra nem jutott el a dolog. Most viszont megérkezett! December 8-án szerdán este hétkor kezdődik a vetítés. Az első nap sziklamászó filmek mennek, a második nap pedig snowboard és sí kerül a vászonra.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr892469847

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: maillot de foot 2013.05.13. 13:05:51

la Cour avait estimé que la restructuration dans la division de fabrication automobile aura nécessairement des conséquences significatives sur Faurecia qui fabrique des équipements utilisés notamment à Aulnay, milan ac juve retourVainqueur des législative…

Trackback: Alex Honnold – Toldi és Boulder események… 2010.12.15. 15:02:14

A bloglehetőségeket pásztázva nem kellett sokat válogatnom, egyszerűen a hobbimat választottam alapul, melyre a telente gyakrabban látogatott Mountex Boulder Klub oldala linkelt tovább. Egy jó baráttal nem egyszer mentünk kostolgatni a Pest adta lehető...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgeorg 2010.12.01. 16:28:43

Remek program és végre nem csak a deszkások javára, ami nem azt takarja, hogy nem bámulnám őket egész este egy mozivásznon, de valljuk be Snow-party-ból lassan annyi, hogy nem kell nagyon meglepődni, gondolván a szezonnyitás véletlen egybeesésére is.
Nos a trailer libabőr-gerjesztőnek bizonyosul, szóval remélem a 10x3m vásznon se lesz gyengébb!
Várunk mindenkit aki a hó-mentes szezonban is komálja a magas levegőt!
greetz Geo
süti beállítások módosítása