Székesfehérvár - RedRock verseny - Zia felhő & Boulder

Ha még valaki nem futott volna bele, íme a verseny kiírás:

2010. július 17-18, boulderverseny Székesfehérváron.  Hosszú évek után második alkalommal kerül megrendezésre egy igazi országos boulder verseny, aminek a RedRock mászóterem ad otthont. Köszönhetően a tulajdonosváltásnak, egy felkészültebb, kifinomultabb, aktívabb csapat várja a versenyzőket.

A verseny helyszíne: Székesfehérvár, Farkasvermi út 40.
Időpont: 2010. július 17-18.
Versenykiírás: A résztvevőket minden kategóriában 14 kunszttal ajándékozzuk meg minek a teljesítésére 2x45 perc áll a versenyzők rendelkezésére. A „férfi A” illetve a „női A” kategóriában a döntőbe 6 versenyző jut, ahol 4 kunszt várja a versenyzőket, hogy kiderüljön kik az idei RedRock kupa legjobb mászói!
Július 17-én a gyerekeké és a kezdőké a lehetőség, reggel 9-től kezdődik a gyermekek versenye, majd 12 órától a kezdőké. Eredményhirdetés létszámtól függően.
Július 18-én remélhetőleg minél több haladó és profi mászó keresi fel a termünket, nekik 10 órakor startol a verseny.
Nevezés: A verseny napján reggel 8 órától a helyszínen de kérünk minden résztvevőt, hogy előzetesen szándékát jelezze számunkra a gördülékenyebb lebonyolítás érdekében.
Nevezési díj: 2000 Ft
Díjazás: Minden kategóriában az első hat helyezettet oklevéllel díjazzuk, aki pedig felkerül a dobogóra, tárgynyereményt vehet át.
Felhívjuk versenyzőink figyelmét, hogy a verseny nem tartozik a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség által kiírt versenysorozathoz.
Kategóriák:
Nyílt gyermek (8-tól 14-éves korig)
Nyílt férfi A (haladó)
Nyílt férfi B (kezdő)
Nyílt női A (haladó)
Nyílt női B (kezdő)
Minden versenyzőt sok szeretettel várunk egy igazi mászós hétvégén!
Akinek szállásigénye merülne fel, bátran keressen minket, amiben tudunk, segítünk.
Elérhetőségek:
www.redrockmaszoterem.hu
Email: info@redrockmaszoterem.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kapcsolattartó: Szabó Zoltán
Jelentkezés:
Email: zoltan.szabo@redrockmaszoterem.hu
Tel: +3630 8381-714

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr642132017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása