X. Erős-Simorjay Emlékverseny- I. Rákosligeti Boulder Contest - Zia felhő & Boulder

Idén tizedszerre kerül megrendezésre az Erős-Simorjay emlékverseny Rákosligeten. Idén az eddigi nehézségi csapatversenyt egy jó hangulatú boulderezés váltja fel.

 A verseny nem része a Magyar kupa sorozatnak, a 2009 decemberében megrendezett nagysikerű Everestes kezdeményezés egy továbbgondolt változata lesz. A verseny célja, hogy összejöjjön a magyar mászó élet színe-java.

Minden előnevező kap egy dizájnos versenypólót, a dobogós helyezettek - a megszokott kupa/érem/oklevél trió mellett - értékes tárgynyereményekben is részesülnek.

Az utak jól kigondoltságáról, ötletességéről és változatosságáról Rákosy Laci fog gondoskodni. A minőség mellett, az utak mennyiségével is igyekszünk kielégíteni a versenyezni vágyók igényeit, így a selejtezőben minimum 15, a döntőben pedig megközelítőleg 10 probléma kap helyet. A versenyre külön fogások, elemek is készülnek, ezzel biztosítva a nem boulder központú terem versenyre való alkalmasságát. A biztonságos mászást több tucat szivacs fogja garantálni.

Egyéb kellemes meglepetésekre is számíthattok majd a látványos versenyen kívül, már ezért érdemes akár nézőnek is eljönni.

Konkrét versenykiírás a hetekben várható. Aki szeretné picit felrázni a magyar mászó életet, az 2010. május 1. szombaton fergeteges hangulatban a Hősök terei általános iskola mászótermében fog boulderezni.

Üdvözlettel:
Csanádi Bence (Főszervező) és Ujvári László (MÖSE elnök)

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr701830870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csbence 2010.03.15. 10:34:18

Többen aggódva jelezték, hogy a Miskolci boulder kupafordulóval lesz egy időben a verseny.
Ezt most meg is cáfolnám, ugyan a verseny naptárban a miskolci verseny május 1, de ez azóta változott, azt hiszem egy héttel később lesz (nem biztos, csak az, hogy a kettő nem üti egymást)

zééés 2010.03.15. 18:43:00

Kicsit pontosabb információkkal tud valaki szolgálni?

csbence 2010.03.15. 19:37:18

Ennél pontosabb információ nincs még. Március végéig ígérem meg lesz a teljes versenykiírás, percre pontosan lebontva :)
süti beállítások módosítása