Ujjerő - Night Party - Zia felhő & Boulder

Ujjerő - Night Party

2010.02.08. 10:18

Szombat este az Ujjerő boulder teremben voltam, egy ütős évadnyitó versenyen. Ha decemberben rendezték volna meg, akkor azt mondom, hogy 2009 legjobb versenyén jártam. Igen ennyire jó volt.
A verseny minden pontján látszott, hogy Vörös Tomiék most igazán oda akartak b@szni egyet az itthoni szürke versenyhangulatnak.

Komplett világítástechnika volt, a terem minden szegletében, még az előtérben is. Minden probélma más módon volt bevilágítva. Valamelyiket fejlámpával kellett mászni teljes sötétségben, volt foszforeszkálós fogásokkal teli út, és volt körlámpás broadway szinpadi világítás. Minden pályához egy DJ keverte a zenét. Amíg szólt a zene lehetett mászni, ha elhalgatott akkor lejárt az idő. Ez a megoldás nagyon megdobta az egészet.

Minden versenyző kint pihent az izolációs előtérben amíg bent másztak. Tomi behívott egy embert és ordította, hogy Köszöntsük NÓÓRCIIIt! Ezt minden néző ordítással tette meg.

Sajnos a fiúk versenyének közepén el kellett jönnöm. Akkor már 0:40 volt. Így az eredményeket nem tudom.

A tovább után egy nagyobb merítés látható a képekből. Fotó szempontjából, bosszús egy helyzet volt, nem vagyok felszerelve csak 1 fényerős objekítvvel, de így is megoldottam. 

Btw: Mély tisztelet Vörös Tominak és csapatának a versenyért.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr391738582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

an. 2010.02.08. 14:32:53

Norci és Papír nyert! :)

Billa 2010.02.08. 14:46:07

Vááááááá!

Haza akarok menni!!!!!!

(De különben itt is vannak már előkészületek a Tour De Block vesenyekre.)

Cheers,
H.

XurocsaX 2010.02.09. 09:16:03

Nagyon jó képek!
Grat
süti beállítások módosítása