Patagónia tornyai - Ahol a madár se jár - Zia felhő & Boulder

Elérhető az Indavideón a Patagónia tornyai. Egyelőre nem láttam, de itt egy részlet az indexes ajánlóból

A monumentális sziklatűktől szürreális vidékre szervezett expedíciót a magyar sziklamászás két nagy öregje, Babcsán Gábor és Nádasdi Oszkár 2003-ban. A Kovács Attilával kiegészült társaság kalandjait bemutató film vérbeli amatőr mozi, ami ebben az esetben jót jelent. Tóth Zsolt Marcell természetfilmes drámaira sikerült bevezető képsorai után dominálnak a hegymászók forgatta részek, így a heroizmus helyett a valóságon van a hangsúly, bár a ritkább beszélőfejes nyilatkozatokat lehetett volna érdekesebbre.

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2009/11/25/indaajanlo2/

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr291553361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ikszmen 2009.11.26. 11:13:05

A 37:15-től egy percig kicsit odabasz. Szívbajosoknak nem ajánlott...
Vannak még jó dolgok benne persze, de ezen lehidaltam.

famouskid 2009.11.26. 11:28:42

Na, micsoda filmek születnek itthon! Gratulálok a szerzőknek! A narrátor nagyon sokat ad a film jelleghez, jó ötlet volt!
(Egy dolog volt csak ami zavart, én biztos felöltöztettem volna a szereplőket az interjúhoz, pláne ennél a megvilágításnál.)
Respekt, ahogy Odoaker mondaná.

csbence 2009.11.26. 15:19:19

Szuper. Egyszerűen szuper jó. Még jobb volt olyan szemmel nézni, hogy olvastam a Gábor Patagóniás írását a Függőleges birodalom c. könyvében. Szuper videó lett, gratulálok hozzá!

Jah és Bubu kutya for president! :D
süti beállítások módosítása