Köszi időjárás, köszi Veszprém - Zia felhő & Boulder

Bevallom nagy lelkesedéssel vártam a veszprémi utcazene boulder versenyt. Az ötlet hibátlan, hogy vigyük egy sok embert vonzó fesztiválra a falakat és így a nagyobb nézőtábor tovább hajtja a versenyzőket, a mászok pedig szórakoztatják az arra járókat.
Kisebb fennakadásokkal, de sikerült két kamerát beszerezni, igy már semmi sem állhatott a hiteles dokumentálás útjába, kivéve egy mindent elsöprő vihar.

Odafelé vezető úton izzadás, közel 40 fok, Veszprémben vihar, jégeső, 20 fok.
Úgy tűnik a verseny szervezői az időjárás jelentéseket figyelmen kivűl hagyták és nem készültek különösebben a rossz időre. A legjobban akkor járt volna mindenki, ha egyszerűen elhalasztják az egészet, amennyiben esős körülmények között nincs lehetőség megtartani.
Így potyára jöttek a mászók az ország különböző szegleteiből.

Aki járt már tavaly itt, az légyszives kommentelje már be, hogy tényleg ennyi fallal (3 darab) zajlik a verseny, vagy a többit már lebontották a vihar elől? Mert ez nem tűnik soknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr661254476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

famouskid 2009.07.19. 15:56:59

Esetleg valaki dobhatna kepet is az elmult 3 verseny vmelyikerol,mert a neten nincs semmi. A helyszinen nulla tajekoztatas volt arrol,h elmarad az esemeny vagy hogy megtartjak e maskor. Jo lenne errol is tudni valamit.

bikebutcher 2009.07.19. 17:49:09

dekár... pedig nagyon jó lett volna :S

Sound 2009.07.21. 08:25:17

ha türelemmel vártok, akkor előbb utóbb felkerül a szikla.hu ra hogy hol lesz bepótolva. (Pest)
Ha nem találtatok semmit ajánlanám figyelmetekbe Bálint Izer blogját:
bhsk.blogspot.com/2008/07/utca-zene-boulder.html
süti beállítások módosítása