Hova menjünk mászni - Pázmánd - Zia felhő & Boulder

Már lassan két hónapja, hogy megnéztük Pázmándot. Videót is terveztünk, jól rögzítettük is az ottlétünket, de a halszem optika szinte végig rajta maradt a kamerán ezért nagyjából használhatatlan felvételek születtek.

Pázmánd kb. 40 kilométerre található Budapesttől. Az M7-esen fél óra alatt simán oda lehet érni kocsival. A falu határában, az egyetlen közeli domb tetején találhatóak a boulderezésre kívállóan alkalmas sziklatömbök. Érdemes friss bőrrel készülni, mert elképesztően darálja a szikla. Valami rücskös vulkanikus maradvány, vagy mi. Utak akadnak mindenféle szinten, viszont az új kalauzban nincs benne, így csak saját ötletelésből születtek problémák.

A helyszín rettentő nyugis. Érdemes felmászni a sziklák tetejére, körbetekinteni a hullámzó búzamezőn, megfigyelni Százhalombatta távoli gyárkéményeit és ellazulni egy kicsit.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr541248495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása