Gyorsasági és nehézségi világkupa forduló eredmények, Chamonix - Zia felhő & Boulder

Speed kategóriában (a Kínában 7. helyet megszerző) orosz versenyző, Evgeny Vaytsekhovsky lett az első. Tódi újabb magyar rekordot állított fel (7.93) 15 méteren. 4. legjobb idővel került be a negyeddöntőbe, végül az 5. helyet sikerült megszereznie (megelőzve a xiningi 4. helyezett, Sergey Abdrakhmanovot).
Csapajev a nyolcaddöntőben egy helyezést javított, így 14.-ként végzett.

Nehézségiben Patxi Usobiaga a világbajnokság óta veretlen maradt. A japán Sachi Amma második, míg David Lama a harmadik helyen végzett.
Székely Gábor két helyezéssel maradt le az elődöntőről, 28. lett, Székely Andrea pedig az 56.. Chris Sharma az előzetes hírverés után megfutamodott.

Gratulálunk a magyar versenyzőknek!

A verseny még a kínai világbajnokságnál is kevesebb publikációt kapott. Se videó, se fotó anyag máig nem látott napvilágot az eseményről (amelynek a weboldalát meg sem említeném). Kivételt képez a 8a.nu-n található kép ("szálkás -e vagy?" címmel), ha még nem volt meg (pedig ott a kamera!):


Teljes eredménylista

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr681245796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása