Hogyan legyél pimp mászó? 3. rész - Zia felhő & Boulder

Eddigi menőségi javaslataimban kizárólag külsőségekre koncentráltam, mivel azok a legfontosabbak. Viszont akad egy jópofa dolog, amit ha faszán művelünk, rettentő klasszul fest. A rodeo clipping-ről lesz szó. Érdemes megnézni ezt a videót, hogy képbe kerüljünk, mi is ez pontosan.

Először is szükséges hozzá egy áthajló fal, aztán kötélből egy hurkot formálsz, jól meglendíted és belevágod a köztesbe. Egyszerűen hangzik, de annál nehezebb. Mielőtt mindenki előtt hülyét csinálnál magadból egy zsúfolt helyen, hogy 1 méterre lévő köztes sem találod el fél óra lasszózás után, gyakorold alaposan valahol máshol. Olyan ez mint a break tánc, ha jól nyomják vagány, ha nem röhejes.

Mint mindennek ennek is van nehézségi fokai, R0-tól R10-ig. R0 kb. amit nyújtózkodva el tudsz érni az ujjaiddal, R10 legalább 6-7 méter magasan kezdődik.

Jó gyakorlást

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr491228059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása