Bréking - gyors jelentés a zsombói ABC boulder kupáról - Zia felhő & Boulder

Június 20-21 között, azaz éppen most zajlik a zsombói boulder kupa, a puszta közepén, amin szerkesztőségünk egyik tagja is aktívan részt vesz.

Rövid beszámoló távirati stílusban:

"Selejtezőknek vége...holnap a többi döntő, középdöntő. Tűz a nap, k meleg volt, rossz időnek nyoma sincs. hurkakolbászos 
falu végi boulder dzsembori. Több bokasérüles volt sajnos, de még egy 
halott sincs. Várjuk a selejtező eredményét 6 körülre. Fúj a szél, 
homok a szemhéjam alatt, tiszta fesztivál hangulat...Van mindenféle nemzet a környező országokból." - Famouskid

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr111197249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bikebutcher 2009.06.20. 18:59:57

állati verseny volt, nagy élmény, tényleg mint egy fesztivál sajnos azonban adódott nem egy negatívum
a szervezés hagyott némi kivánni valót maga után és a nemzetközi színvonalat sem ütötte meg több dolog mint pl a 140főre jutó 1-1 női férfi illemhely vagy a szaktudás nélküli fejetlenség mely nem csak a falak, utak környékén volt hanem pl a sérültek ellátásában.. dehát majd fejlődik a dolog, gratula minden versenyzőnek! és köszönet a lehetőségért

ikszmen 2009.06.21. 10:29:43

Szuper kunsztok voltak, és az időjárás is nagyon kedvezett nekünk, persze a vállam szénné égett, de ennyi belefér. Sajnálom azokat, akik szerencsétlenül estek, jobban is felkészülhettek volna az esésekre. Az illemhely pedig minden volt, csak nem az, amiről eszembe jut az "illem" szó.
Azt sem bántam volna, ha akad még egy-két pályabíró, hogy ne kelljen már várnom arra, hogy a szomszéd kunsztot szaggatják a versenytársak, amikor a kiszemeltem üres. Időre ment a játék.
Ezektől függetlenül megyünk jövőre is, majd viszünk magunkkal egy tekercs háromrétegűt, és addigra megtanulunk öt méterről földre ugrani is. :)

famouskid 2009.06.21. 23:00:12

A felnott es a penzdijas ABC kategoriat is Szekely Gabor nyerte a hideg esos vasarnapi donton. Hamarosan fotok es videok is lesznek a rendezvenyrol!
süti beállítások módosítása