Pénzéhes kínai parasztok - Zia felhő & Boulder

Pénzéhes kínai parasztok

2009.06.07. 08:55

Yangsou-ról, ami Kína egyik legnépszerűbb mászós célpontja, már tettünk említést. Aki éppen odatartana, annak figyelmeztetésképp közölném, a helyi földművesek megelégelték, hogy "gazdag" nemzetközi fiatalok bolondoznak a falakon, amíg ők keményen dolgoznak.

Történt néhány kaszás-kapás feszültségkeltés a sportolókon és az utakat is megdolgozták alaposan.

A kínaiakkal próbáltak egyezkedni a mászók. A helyiek problémája azt volt, hogy az egyébként is rossz állapotban lévő utakat, az ideérkező taxik és kisbuszok tovább rombolják. Miután felajánlották, hogy akkor jönnek gyalog és biciklivel, kibukott, igazából jó lenne, ha a faluban vásárolnák a mindennapi szükségeleteket.

Azt csodálom, hogy Magyarországon még nem szednek belépőt egy-két népszerűbb helyen.

Szerző: odoaker

1 komment

Címkék: pénz yangshuo

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr531168681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2009.06.08. 12:35:03

Végülis logikus. És nem hinném,hogy bárkit földhöz vágna,ha ott kell megvenni a kaját és piát. Feltéve ha nem adják nyugati árakon, de még akkor is ki lehet birni.
süti beállítások módosítása