Hogyan legyél pimp mászó? 2. rész - Zia felhő & Boulder

Nincs könnyű dolga a boulderezőknek és sportmászóknak, valljuk be. Egy fokkal menőbbnek érezheted magad, ha megvan a 60000 forintos Mammut gatya, amit a helyi teremben szaggathatsz. De alapvető problémánk az, hogy viszonylag kevés ruhadarabot lehet viselni.

A felsőruházat kizárva, hiszen nem azért szálkásodott szét a tested a legapróbb izomcsoportoig, hogy holmi félmilliós, -30 fokban, 1000 méterig vízálló kabáttal takard el.

Kilós aranyfuksz nem lehetséges, mert ha beakad valahova, akkor nem a lánc szakad el, hanem testrészt tép le. Az 1 millió dolláros óra persze nem rossz, de azért sportoláshoz kicsit ciki. Szóval marad a mászócipő, amire igazán lehet és kell is összpontosítani. Elsődleges szempont, hogy helyben ne lehessen megkapni. Senki ne járjon olyanban, mint amiben te. Másodlagos, hogy ne legyen olcsó. Talán az Evolv jó választás, de hogy értelmes tartalom is kerüljön a bejegyzésbe következzen valami egészen más.

A La Sportiva "új" Speedster-e ideális célpont. Természetesen forradalmi újdonságokkal tele, a sziklát egy sokkal természetesebb, másabb megközelítésben érezheted, bármit is jelentsen ez. Amiben kitűnik a többi cipő közül, az a súlya, ugyanis az minimális. Cipőnként 310 gramm. Árat sajnos nem találtam a siteon, Tódi 100$ körülit mondott, szóval nem olcsó.

Fotók innen

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr831164063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esfrost 2009.06.05. 11:03:06

Jáááááj, hát ez nagyon dzsukel ez a cipő, remélem van fekete lakkos/makkos változatban is. Ezzel a cipővel az összes fullos gádzsi rám szállna.

odoaker 2009.06.05. 11:06:42

:D
Mekkora piaci rést fedeztél fel. Makkos mászócipő :), amit még a lila öltönyhöz is fel tudsz venni

famouskid 2009.06.05. 13:37:07

Én úgy tudom, hogy 2010-es cipő, azért nincs még ára (meg úgy, hogy Mo.-n nem is lesz).
Amúgy, most látom, hogy az amazon.com tele van cipőkkel, úgyhogy onnan fogok rendelni (a szánalmas itthoni cipőkínálatot látva).

odoaker 2009.06.05. 16:41:41

www.joekindkid.com/?p=1957

Itt azt írják, hogy júliustól kapható, persze arra, hogy itthon nem lesz, elég nagy az esély
süti beállítások módosítása