Irodai kunsztok - Zia felhő & Boulder

Irodai kunsztok

2009.05.29. 09:30

Petr Kubik Cseh designer koncepcióba nyomott egy irodai mászófalat, amely prezentációs célokra is megfelelő. Még véletlen sem fordítva.
Az hogy lehet rá rajzolgatni minket most nem érdekel. Viszont ami eléggé flash, hogy a falat használó usereknek van személyes kártyájuk. Ez tárolja, a tábla előző pozícióját, és a fogások elhelyezkedését.

 

A fal egy irodára nézve méretes darab, viszont ha komolyabb utakat másznánk akkor továbbra is marad a Boulder terem. Illetve 2-3 tábla összetolása már alkalmas lehet izzadásra. Persze igen kicsi az esély arra, hogy szükség lesz egy irodában, 3 ilyen mobilfalra. Aztán felmerül az a kérdés, hogy mi van a mászócipőkkel? Ugye komoly boulder arc nem mászik Gucciban, csak a bejáratott, saját szagú mászócipőjében. Kubik úr ezek tárolására nem gondolt.
A tábla oldalán lévő szép nyomott grafika helyett meg lehetne egy OLED kijelző amin lehet látni, hogy az épp mászó kolléga milyen nehézségű kunsztot tol.
További nehezítésképpen, pedig lehetne mozgó fogás fokozat, ahol a tábla szöge és a fogások mászás közben folyamatosan változnak. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr91150286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása