Said Belhaj és az ő szakadt ina. - Zia felhő & Boulder

Korábban már megismerhettétek Said Belhajt, ezért most nem fogok ilyesféle dolgokat leírni róla. Nemtudom ki mennyire szokta olvasgatni a "nagyok" blogjait, de nekem néha kedvem támad bele "nézni" az életükbe. Olvasgattam Said blogját, ahol aztán a következő dolgot láttam:
Azért ez így elsőre elég keménynek tűnik. Gyorsan el is olvastam, hogy mik az előzmények. Svéd versenyen történt az eset. Egy bolt lyukat próbált meg egy újjal fogni, amikor az egyik húzó ina  elszakadt. Szerencsére a Svéd kórház nagyon jó volt hozzá, és szinte azonnal megműtötték.

15 év alatt ez az első ilyen nagyobb balesete. Kapásból négy hónap lesz a felépülés, és utána is csak szép lassan lehet majd terhelni a sérült területet. Az ember elsőre azt gondolná, hogy mennyire el lehet keseredve, azonban valahogy úgy érzem, hogy ő ennél sokkal erősebb.

Hát nagyon reméljük, hogy hamar eltelik az a négy hónap és ismét teljes erőbedobással fogja tudni majd mászni a keményebbnél keményebb falakat.

Addig is, álljon itt azért valami nézni való.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr921068035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása