Ujjerő Selejtező Videó - Lányok - Zia felhő & Boulder


Egy bocsánatkéréssel kezdem a post első sorát. Bocsánat!

Bizonyára észrevettétek, hogy nem lett kész a beharangozott időre az ujjerő boulder verseny női résztvevőinek a videója. Ültem rajta, sehogyse tetszett az első vágott anyag, így tegnap este újravágtam. Most kész, és fel is töltöttem.

Rövidebb, és könnyebben fogyasztható mint a férfiak videója. Ennek oka, hogy a lányokról kevesebb felvételem van. Még van 2 döntős út a tarsolyban, de azt a döntős videóra tartogatom. Ha egyszer lesz anyag hozzá.

Még egy dolog. Megyek a kamerámmal ide oda, filmezek fotózok, de elképzelhető, hogy valaki nem szeretne szerepelni semmilyen online tartalomban. Tehát ha valaki szeretné, hogy egy képről vagy videóból kivágjuk, akkor szóljon. Természetesen semmi akadálya nincs.

Kommentelni ér. Videó a tovább után
 

 


Ujjero Boulder Competition - Girls Qualify from magnezia.blog.hu on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr111057290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esfrost 2009.04.10. 12:09:47

Respect ladies, respect!!

Fishtax 2009.04.11. 11:46:34

Biza, ez az a sport, amit nem lehet túlsúlyosan űzni, minden fölös gramm büntet, hátrány a nagy tömegű izomzat, itt a szálkás test a nyerő. A bringa kövéren is elvisz, kocogni lehet néhány úszógumival, a víz még jobban is fenntartja a zsírt, de itt nincs bocsánat! És akinek a könnyed, de izmos test a nőideálja, az itt jól fogja érezni magát! :-)

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.04.11. 14:08:18

nagyon jó ez a blog, végre az index vmi klaszzt is kiajánlott!
süti beállítások módosítása