Evolv Optimus Prime - Zia felhő & Boulder

Evolv Optimus Prime

2009.04.02. 11:05

Chris Sharma negyedik cipője, az Optimus Prime (valószínű több darabja nem lesz a sorozatnak), az Evolv tolmácsolásában meglehetős nagy érdeklődésre ad okot. Lefelé kanyarított cipő, szimetrikus lekerekített orral, szintetikus felsővel (faszább szellőzéssel), amit elég sok gumi borít és 4.2mm-es talppal. A talp középső része masszív, így több hónapnyi használat során sem veszti el (más hasonló kialakítású cipőkkel ellentétben) alakját.

A cipő a többi Evolvhoz képest szűkebb és rövidebb, akár megegyező méretűek között fél szám különbség lehet és ami még fontos, a sok felhasznált gumi miatt egyáltalán nem nyúlik. Úgyhogy az első belebújás utáni fájdalmak nem fognak csökkeni.

A sok kényelmetlenséget egy viszonylag puha belső borítással próbálták ellensúlyozni. Kivállóan alkamas peremek meglépésére, a magasított sarok és a masszív felépítés miatt sarkazásra sem lehetne jobbat kitalálni.
Hosszú utakra nem ajánlott, inkább verseny és boulder cipő, a kényelem fölé helyezi a teljesítményt.
Boltban nem tudom, lehet-e itthon kapni, de neten kb. 120$ bármikor megkaphatod. Ha környeztetvédő vagy, akkor kicsit megnyugodhatsz, mert a gumi kb. 45% újrahasznosított anyagból készül. Laza.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr741041441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esfrost 2009.04.02. 15:29:38

Kizártnak tartom, hogy Magyaron lehetne venni. Ezt már valahogy olyan megszokottnak érzem ide haza. Nem?

odoaker 2009.04.02. 15:37:08

@esfrost: Tuti nem, de ha lehetne, akkor vennék vagy 6 számmal kisebbet és ebben mennék kocogni, mert menő.
süti beállítások módosítása