I. Mangezia konteszt: Mászócipőim (2) - Zia felhő & Boulder

Elérkezett az ideje, hogy meghirdessük az első hivatalos Mangezia versenyt, amivel igazán web2-es módon, a kedves látogatókat is bevonjuk a blog tartalmának duzzasztásába. A feladat nagyon egyszerű, kattintsd le a használt mászócipőidet és küld be nekünk.

Ahhoz, hogy minden flottul menjen a következő szabályokat kell betartani:

- Mindig a jelenlegi cipő pár számot kell megdönteni. Tehát csak az küldjön be, aki legalább 3 pár akad, aztán éppen a maximális számnál többet.

- Csak saját cipőkkel nevezhetsz, mert egyrészt a súlyos lelkiismeret furdalással kell megküzdeni, ha csalsz, másrészt ha kiderül, akkor rádküldöm az Ogrét

- Írj egy listát a képen szereplő cipőkről. Típus, meg esetleg egy rövid vélemény nagyon klassz lenne, mert a sok szubkjektív meglátásból, összejöhetne egy objektív valami, ami segítene a vásárlásnál

- Ide küld a fotót és leírást: magnezia.blog@gmail.com

- Értékes nyeremény várható, de egyelőre nem tisztázott, hogy mi

Na akkor én kezdem:

1. Rock Pillars - Moab Gym: Ez volt az első cipőm. Arra jó is, baráti árával (12000)  szerintem meggyőz mindenkit. Az van, hogy kilyukadt az orra. Nem tudom típus hiba-e, vagy az Everest rücskös fala kezdte ki.

2. La Sportiva - Venom: Ezt gyűröm most, közel fél éve. A következő tuti fűzős lesz, nem jön be a papucs forma. Nem tart annyira, amennyire szeretném. A sarka meg úgy van kialakítva, hogy sarkazni ne lehessen könnyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr141030641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seriakillaz 2009.03.28. 13:53:27

az a pillar tuti tipushubas, nekem is az orra likadt ki

SupaCow · http://magnezia.blog.hu 2009.03.30. 21:57:39

Ha jol emlékszem magnéziás polót kap a nyertes : )

izerb 2009.05.05. 18:51:02

A venommal teljesen egyetértek. Sarkazni nem tudsz benne, nagyon kitágul, és hamar elkopik az eleje. Amit a mountex ben saskaromnak hívtak, abból mára elefánttalp lett...:)
süti beállítások módosítása