Heti rövid dvd ajánló - Zia felhő & Boulder

Heti rövid dvd ajánló

2009.03.20. 13:38

Először a frissen megjelent BS productions ötödik alkotását ajánlanám, a Rewindot, olyan nagyszerű arcok szereplésével, mint pl. Dave Graham.

Nincs nagyívű történetvezetés, nincs a szokásos ultimate route keresés és filozofálás, csak a non-stop akció. Mondhatni olyan, mint egy pornó film, csak beletekergetsz és egyből azt kapod, amit szeretnél. Nem csak a most felvett anyagokból válogattak, hanem az előző filmjeik eddig le nem adott felvételei is megjelennek.


Rewind Trailer from Brian Solano on Vimeo.

 

A másik a Sender production (érdemes megjegyezni a nevüket, fasza dolgokat csináltak és még fognak is) nagybecsű darabja a The Sharp End. A film leginkább a veszély keresésére koncetrál, így nem egy őrült arccal találkozhatunk, akik lazán másznak biztosítás nélkül 20-30 métert. Sportmászás és boulder elhanyagolható mennyiségben jelentkezik, inkább a tradícionális mászás dominál. Annyira tradicionális, hogy a csehországi Prachov-ban mezítláb, zia használat nélkül kell mászni, úgy hogy csak falba bepréselt kötélcsomókkal biztosíthatod magad.

Elég sok időt szentelnek a base jumpingnak is, úgyhogy ne lepődjetek meg rajta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr271014311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása