Hol az ördögben volt Chris Sharma? - Zia felhő & Boulder

Folytatódik exkluzív oknyomozó összefoglalónk Sharma februári tevékenységével kapcsolatban.

A Big UP productionssel és Adam Ondravál karöltve Spanyolországban kavarognak. Adamről érdemes pár szót szólni, mert elképesztő a cseh srác. Mindössze 16 éves, de komoly utakat tudhat maga mögött. Action Directe, Dreamtime, La Rambla és még lehetne sorolni. Nem véletlen, hogy Sharma mellett mászik. Hamarosan egy külön posztban fogjuk taglalni érdemeit a feltörekvők sorozatban.

 Szóval Spanyolország, egész pontosan Catalunya, ahol a legújabb Big UP film készült a Progression. Az első napokban Sharma új projektjeit filmezték, valamint azt, hogy Ondra, hogyan ismétli ezeket. Ilyenek vannak ezt figyeld, azokon a fogásokon ahol Sharma 5 percet pihen, ott Ondra ráz egyet-kettőt a kezén és nyomja tovább.

Nézzük milyen utak voltak pontosan. Először is Chris új projektje a First Round, First Minute (5.15b), ami minden bizonnyal szerepelni fog a Progressionben.

A másik a Demencia Senil, ami aztán az igazi 30 méternyi őrület. Kb. 15 méter plafonnal kezdődik, ahol ugrással kell beszállni egy kétujjas zsebbe és egy nagy dynoval lehet kikeveredni a plafonról.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr651001626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása