Klébi Boulder verseny 2009 - Zia felhő & Boulder

Klébi Boulder verseny 2009

2009.03.08. 20:53

Idén is megrendezésre került a sokadik Klébis boulder verseny. Hazánk amatőr falmászói (12 éves kortól - 35-ig, kb. 40 férfi, srác és egy hölgy, akinek minden tiszteletem, mert a mezőny közepén végzett) derekasan helyt álltak az embert próbáló kunsztok előtt, bár ha jól kombinálom 3 út is megmászatlan maradt. Hogy az utak voltak ennyire nehezek, vagy szerencsétlen együttállás történt, arről kommenteljenek esetleg a versenyzők.

Hamarosan videós összefoglalóval jelentkezünk a kutyákról, utakról, esésekről és mindenről, ami ott történt, amit láttunk.

Végeznék egy kis közszolgálati munkát. Sajnos egy kellemetlen esemény beárnyékolta a selejtezők végét. Az egyik versenyző mobilját és tárcját az izolációs kamrában valami vérparaszt eltulajdonította. Én bízom benne, hogy nem a mászók közül volt valaki.

Az előző Everestes versenyen egy autót loptak el, jövőhéten az Ujjerőben kitudja mi lesz... Lehet ellopják a fogásokat és akkor mindenki cseszheti.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr90990032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása