Dani Andrada's Blog - UPDATE again... - Zia felhő & Boulder

Biztos többen ismerek Dani Andrada-t. Nagyon kemény, és nagyon profi.

 

Most megtaláltam a blogját, ami ugyan szép és jó, csak az a gond vele, hogy February 27, 2008 óta nem volt frissítve. Szerintem ez botrányos :). Nah jó nem, de azért egy ilyen kaliberű ember mindennapjairól biztos szívesen olvasna mindenki.

A link: http://daniandrada.petzlteam.com/

A blog legalján van egy kép, ami egy Rodellar nevű spanyol helyen volt fotózva. Szinte biztos vagyok benne, hogy a képen éppen ezt az utat mássza Dani.

Annyit még hozzátennék ehhez a videóhoz, hogy talán valamelyik Dosage-ban, vagy Youtube-on van egy másik verzió, ami nem csak, hogy hosszabb, de még Dave Graham és Chris S. is megszólal benne. Így még egyszer elgondolkodva rajta, szerintem az egy Dosage jelenet.

Ezt már halkan jegyzem meg, mert milyne már egy blogban egy másik blogot "reklámozni", de itt van Dave Graham blogja is:

http://www.climbing.com/exclusive/problog/davegraham/

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr15926109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása