NMN Boulder Jam - Fejlemények - Zia felhő & Boulder

NMN Boulder Jam - Fejlemények

2011.11.07. 11:07

Mint azt egy előző postban olvashattátok November 12-én szombaton, Rákosligeten második alkalommal kerül megrendezésre a boulder jam. Amit eddig lehetett tudni, hogy 25 boulderre 3 óra áll a mászók rendelkezésére.

Idén azonban létrejött egy amolyan összefogás a Pesti mászótermekkel, így egy egészen egyedi és lenyűgöző lehetőség kapott teret. Az Ujjerő Boulder Terem, GI Klub, Spider Club, MÖSE, és az MHSSZ álltal biztosított fogáskészleten fog zajlani a JAM. Ezzel szeretnénk ösztönözni a mászókat arra, hogy ne ragadjanak le egy helyen, hiszen 2011 fontos éve volt a fejlődésnek a boulderezés terén: megannyi terem megújult, és rengeteg verseny volt. Szombaton ilyen márkájú fogásokból lesznek feltéve az utak: HRT, Core, Top30, Lapis, T-rock, Bleaustone, Samsara és Homemade fogások by Rákosy Lacika. Az utakat a fogások színe mutatja majd, a lányoknak rózsaszín fogásokból könnyítést helyezünk el (by Ujjerő).

A versenypóló mintáját egy fiatal és tehetséges grafikus, Kókai Barnabás (BarBer's Art) tervezi. Az előnevezés ma (Hétfőn este) lezárul, de van lehetőség helyszíni nevezésre is. Pólót csak az előnevezetteknek tudunk biztosítani, akiknek megy majd egy kör e-mail a pontos időpontokkal a versenyről.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr713360562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása