North Face csapat Európában - Summit trip - Zia felhő & Boulder

A North Face két betyárjó mászója James Pearson és Gaz Par, haverjaik társaságában hasítják szerteszét Európát. 40 napnyi őrület 20 helyszínen. Angliában kezdték a körutat, aztán jött Svédország, Hollandia, Belgium és az egész vidámságot Mellaboccoban zárják le. A két spandex (zseniális, remélem még viccből sem hozzák divatba) gatyás srácról van itt szó. A poszt apropóját az adta, hogy kijött az első videós összefoglaló.

A videó megtekintése előtt érdemes megtekinteni, milyen sok országot foglal magába a turné. Ha ez megvan, akkor egyből feltűnhet, hogy valami hiányzik. Magyarország kimaradt, hogy baszná meg. Szokás szerint lemaradtunk a térképről. Az lett volna még égőbb, ha Szlovákiába is átugranak és akkor nagyjából az összes környező országot, plusz Nyugat-Európát bejárták volna, kivétel minket. (Ha esetleg idejut valami folytán egy ismertebb arc, arról meg kevesen tudnak, lásd: Philippe Ribiére)

 

CommunityWalk Map - Summit Series Road Trip

Az angliai szakasz összefoglalója


Summit Series Road Trip - Webisode 1 from unclesomebody on Vimeo.

És bónuszként egy igen vidám kép, amikor több a nadrág, mint ahány ember.

Ha ti is nyomon akarjátok követni a kalandjaikat, akkor itt a blogjuk elérhetősége:

http://thenorthfaceeu.typepad.com/summitseriesroadtrip/

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr541068962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása