Tilda a falon - Zia felhő & Boulder

Tilda a falon

2009.04.07. 13:30

Úgy tűnik a mai nap a Fókusz mászós anyagainak turkászásával telik el és egyúttal mélyrepülésbe kezdünk a bulvár mély ganajába valamint Tilda formás mellei közé.

Szabó "Barátok közt Tilda" Erika is mászik falat (vagy mászott ki tudja...). Valaki az olvasók közül látta már ezen cselekvés közben (elvileg heti kétszer-háromszor edz)?

A riportban (3:00-tól keződik az idevágó részlet, előtte teljesen érdektelen az egész) a Everest falán kúszik fel egy kicsit és a boulder szekciónál is művel valamit. Parádés, ahogy a srác teljesen testközelből spottolja, szinte a nyakába liheg.

Sok szeretettel várom magam és szerintem további férfi társaim nevében is a Boulder Clubba, többen spottolnák szorosan a biztonsága érdekében.

Tehát itt a várva várt link (3:00-ig tekerjetek bele)

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr991051677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esfrost 2009.04.07. 14:05:47

Mászik a nagy lófaszt. Amúgy persze, jöjjön a BC-be!
süti beállítások módosítása