Falmászás és reklám, de külföldön - Zia felhő & Boulder

Ez most kicsit más téma, de még mindig a falmászáshoz kapcsolódik.
Kiváncsi voltam, hogy külföldön mennyi figyelmet fordítanak egy egy terem margetingjére. Itthon ugye az a marketing, hogy szóban terjed a termek holléte. De az senkinek eszébe sem jut, hogy talán különböző felületeken nyomatni kéne a termet ezáltal növelni a bevételt. Bár az itthoni termeket a külföldiekhez hasonlítva más síkon gondolkodnak a terem tulajdonosok.

Nézzük sorban..
(tovább után képek videók)

Explorers & Adventurers : Mászó suli gyerekeknek

Sajnos a hely nevét és webcímét nem tudtam kinyomozni mindenesetre a reklámok jól sikerültek.

 

A következő plakátok a mászás életérzését próbálják megfogni. Fentről a problémák kisebbnek tűnnek. Mennyire igaz. Ha egy problémán dolgozol kit érdekelnek a számlák, vagy a munkahelyi problémák?
A megbízó pedig: IBEX climbing Gym

A Friction Climbing Magazine az alábbi kreatívval probálta megfogni az olvasóközönséget.
Az oldal alapján úgy vélem nem jött be nekik a reklám.

Az egyik Kanadai mászóterem pedig az alábbi reklámfogással probálta felhívni magára a figyelmet.Véleményem szerint igen béna ötlet egy majommal reklámozni a falmászó terem szolgáltatásait. Ha a domain neve nem lenne beszédes a kutya se gondolná miről szól a reklám.
A terem amúgy eléggé rendben van.

 

Végezetűl pár nagyszerűen szar videó az Amerikai csatornákról. Körülbelül az itthoni TV-shop szpotok szintjét veri mindegyik. Az utolsó különösen hányinger, elképzelem ahogy a Mountex Boulder Klubban fel van állítva egy asztal, rajta egy tortával és gyerekek szülinapi partit tartanak. Rémálom.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr451009639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása