Zia felhő & Boulder - 2010. 9. hét

Micsoda küzdelem Ondra és Lachat között ebben a gyorsasági nehézségi mászásban. Na ki nyer? Köszönet Haidegger Tamásnak a videóért! Cedric Lachat vs Adam Ondra, Duel - Rock Master 2009 from Planetmountain.com on Vimeo.

Az extrem.hu küldte számunkra ezt a rövid hírt, ami fontos lehet a sziklamászás jövőjére nézve. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elfogadta a Nemzetközi Sportmászó Szövetség tagfelvételi kérelmét. Az IFSC - International Federation Of Sport Climbing két éve, 2008-ban…

Core trailer

2010.03.03. 09:44

Ájj, de jó lesz ez is. A Pure rendezőjétől, impresszív névsorral: Nalle Hukkataival, Matt Wilder, Fred Nicole, Kilian Fischhuber, Kevin Jorgeson... CORE Official Trailer from Chuck Fryberger on Vimeo.

Szerző: odoaker

2 komment

Címkék: film core boulder

Ha láttátok a King Linest és remélem ez így történt mindenkinél, akkor tudjátok melyik út az Es Pontas. Köszi Marcinak a videóért :)

Szerző: odoaker

1 komment

Címkék: sharma es pontas

Következzék egy újabb szponzorált, ezúttal a "gyengébbik" nem képviselőjeként, akit az egyik legjobb női sportmászónak tartanak. 12 évesen kezdett mászni, ahogy az lenni szokott a helyi  teremben, Lexingtonban. Fiatalon nyert világkupát, Arco Invitational-t, majd…

süti beállítások módosítása