No. 1 Gi Boulder Jam - Zia felhő & Boulder

No. 1 Gi Boulder Jam

2011.07.31. 13:05

A fergeteges hangulatú miskolci boulder jam után, most a Gi Klub jelentkezik a méltó folytatással. Szövetségi és saját fogások, új elemek, ismeretlen falformák.

2011. augusztus 19-én kerül megrendezésre az első Boulder Jam a Gi Klub háza táján. A tavaly novemberben megnyílt mászóterem tavasszal már otthont adott, egy kizárólag amatőröknek szánt versenynek, a sikerén felbuzdúlva pedig itt a folytatás: "profiknak". A rendezvény JAM jellegű, összesen 50 nevezést fogad el a rendezőség, így jobb ha siettek az előnevezéssel.

Összesen 30 boulder vár majd a megmászókra, melyeket tömegrajtal és fair play alapon lehet mászni. A verseny bővelkedik támogatókban, így a díj-eső sem maradhat el. Mondanom sem kell, utána szabad mászás a teremben, a versenyzőknek ingyen vacsi és buli, ameddig bírjuk.További információk a versenyről és a nevezésről: giklub.hu/archives/546

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr473114104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása