Tom Frost Fotók - Zia felhő & Boulder

Tom Frost Fotók

2010.12.13. 21:50

Haidegger Tamásnak köszönhetően rengeteg jó téma áll a magnezia gmail fiókjában. Mostanában kicsit hanyagoltam az aktív bloggolást. Ellenben Odoakerrel aki próbálta tartani a frontot.

Elkezdtem feldolgozni a leveleket, és ez a videó is köztük volt. A videóban pedig Tom Frost mesél, aki a Nagyfal mászás uttőrőjeként vésődött a falmászás képzeletbeli történelem könyvébe, mégpedig az El Capitan(Yosemite) 1958-ban történt megmászásával.

A videóban, Tom képeiről esik szó, amelyek a mászás során készültek. Igazán jó képek ahoz képest, hogy Frost akkor nem mint fotós ment oda, hanem mint mászó aki meg akarja hódítani az El Calpitan csúcsait. A fotók a nagyfal mászás történetének kezdetét jelzik.

fotó : http://yosemiteclimbing.org (A fotón Tom Frost)
thx to: H. T.

Yosemite Climbing Photos by Tom Frost from Rock & Ice on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr302514159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása