Hiszti és a kis hősök küzdelme - Zia felhő & Boulder


Szombaton lezajlott a már rendhagyónak nevezhető ujjerős verseny első része.  A serdülő kategória selejtező végét, és a mini, gyermek, serdülő kategória döntőjét örökítettem meg az olvasóink számára.

A mini és gyermek kategóriában gladiátori kűzdés ment a top eléréséért. Az apró mászókban rengeteg akarás van, és nagyon jól másznak. Az ujjerős pályaépítő mestereknek néha tátva maradt a szájuk, egy-egy probléma on-sight mászása után. Ugyanúgy ahogy a nagyoknál, minden apró mászó egyéniség. Valaki hisztivel zárta a sikertelen kíséletet, valaki a legnagyobb természetességgel mozgott a falon, és van aki dühösen, idegesen, feszülten mászott, de mégis mindig visszaállt ha valami nem sikerült.

A tovább után 33 kép a selejtezőből, és a közös döntőből.  A nyertesek névsora még nincs kint az ujjerő oldalán, de ahogy hozzájutok itt is fent lesz.  


DÖNTŐ

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr541876783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csbence 2010.03.29. 14:57:22

Isten király képek, "nagyon átjön"! Főleg, hogy én láttam is. Izgatottan várjuk a további anyagokat a hétvégéről :)

Süny 2010.03.29. 16:56:23

Elég kemény képek :D
Nagy verseny volt...
Junioros képek nem készültek??

DDoDD 2010.07.08. 19:07:15

ezeken pont nem vagyok rajta :(:(
süti beállítások módosítása