Tódi a Blikkben - Zsolt a TVben - Zia felhő & Boulder

Akik követik a médiát azoknak ez nem új.

A blikk.hu nyomott egy rövid pár mondatos cikket Tódiról, amiben burkoltan a spiderclub népszerűsítése is benne van. Tovább a cikkhez!
A spider vonalhoz  még annyit, hogy tegnap beszéltem Tódival aki eddig elégedett az új terem kihasználtságával. Szerda este szinte tele volt a terem, jó volt látni ennyi mászó sporttársat.

Akik pedig lemaradtak a Ertéel Klub szuperprodukciójárol, a kedd esti fókuszról azok ezen a linken megnézhetik Erőss Zsolt felépülésének következő lépéseit. Vagyis megvan az első protézis és elkezdte használni. Tovább a videóhoz!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr891768307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HTamás 2010.02.18. 14:50:42

"Tódival aki eddig elégedett az új terem kihasználtságával"

Azt elhiszem! Mióta megnyílt heti 2-szer mentünk a Spiderbe, de most már kezd kicsit sok lenni a tömeg. Meg ekkora terhelés alatt a fogások is iszonyat zsírosak lettek.

Most hogy bezárt az Everest, szerintem mindenki idetódult.

SupaCow · http://magnezia.blog.hu 2010.02.18. 21:54:54

A fogások pár úton tényleg kezdenek fényleni, de gondolom orvosolva lesz a probléma. De ha legközelebb ott járok rákérdezek.
süti beállítások módosítása