Zia felhő & Boulder - 2009. 31. hét

Hát haljak meg, ezek mekkora videók már :) Nők összefoglalója: Férfiak összefoglalója: (0:23-nál, ha összejön az a kézcsere...)

Reel Rock Tour video verseny

2009.08.07. 09:00

Már lehet szavazni a Reel Rock Tour versenyen szereplő videókra. Itt tudjátok megnézni. Mi is gondolkodtunk rajta, hogy kellene valamit csinálni, az ötleteket megvoltak, de az energia nem.

Köböl Anita (?), ha bárki tudja, hogy miért "híres", az legyen olyan kedves és kommentelje be, falat mászott a Boulder Clubban. Na, ha ez a hír felfért az Index.hu nyitóra, akkor nálunk is elfér.Gratulálunk Szecsinek és Csohány Csabinak az országos ismertség felé vezető…

Ondra kimászta másodszori nekirugaszkodásra Afrika legnehezebb útját a Mazawattee-t(8c+/5.14c). A helyi arcok megdöbbenve figyelték, ahogy elsőre megvizsgálta az utat, belepróbált alaposan, aztán egy hosszabb pihenő után betolta az egészet. Egy sablonos, középszerű interjút…

Ez most nálam a hét videója, meg is nézem mégegyszer :). Köszi esfrostnak az elképesztő sebességű felfedezésért. "The Competitor's Spirit" with Sierra Blair-Coyle from Cedar Wright on Vimeo. 

További nagyszerű képek itt.

Sonnie Trotter harmadikként teljesítette Ben Gilkinson, Master Blaster nevű útját, ami egy elég súlyos repedés. Sonnie Trotter, Master Blaster, 5.13c/d from Sonnie Trotter on Vimeo.

süti beállítások módosítása