Mountex Babaház - Augusztusban - Zia felhő & Boulder

Átfestették, és zsírúj fogásokat kapott a fal. Természetesen mi ott voltunk, és mindezt nagyszerű szokásunkhoz híven megörökítettük. A fal egyenlőre még egyenletesen tiszta mindenhol, a szines fogások pedig megadják neki ezt a játszóház jelleget : ). Voltak játszótársak is, nem volt tömve a terem de egy erős, dumálgatós, vigyorgós társaság alakult ki péntek délután a mountex mászótermében.

Most már úgy mentem fotózni, hogy tudtam milyen beállításokkal akarok dolgozni, és mit akarok látni a képeken. Sok jó kép született amiből 23db-ot megnézhettek itt a blogon, a flickr profilunkra pedig 45 képet toltam fel. 

Megjegyzésnek még annyit, hogy Szecsi nem szereti ha szerepel a médiában, de a legjobb képek róla készültek : ) Lassan de biztosan menetel a celebség nagy reflektorai felé. 

A képek 1280 as felbontásban vannak a szerveren így ha valaki meg akarja nézni nagyban akkor jobb klikk, kép megjelenítése.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr481302198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása