IFSC Boulder Világkupa - Ausztria - Hall - 2009 - Zia felhő & Boulder

Május 1.-2.-án rendezték meg az ausztrai Hallban az IFSC Boulder Világkupáját. A férfiak közti versenyt idén is Kilian Fischhuber nyerte, gratulálunk neki. Megérdemli, hogy itt szerepljen egy régebbi videója.

Magáról a versenyről, elképesztően rossz minőségű videók és képek tekinthetőek meg a hivatalos oldalon. Ezeket ide nem is vágnám, nem fárasztok senkit vele.

A végeredmény listájára érdemes egy pillantást vetni. A 3. helyen nem más, mint Adam Ondra szerepel. Őrület ez a srác. 93-ban született, Sharmával mászik együtt, szerepel a következő BigUp Productions filmben és a 3. helyet szerzi meg...

A nők közti vetélkedésből végül, Anna Stohr és Akiyo Noguchi egyszerre került ki győztesen, így az első hely megosztott lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://magnezia.blog.hu/api/trackback/id/tr121113684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása